هدف از این تحقیق بررسی مفهوم عملکرد و مدیریت در جهت بهبود آن با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مفهوم عملكرد

عوامل موثر در بهبود عملكرد

مدیریت عملكرد

ماهیت مدیریت عملكرد

هدف مدیریت عملكرد

تعریف ارزیابی عملكرد

مدل های نوین ارزیابی عملكرد سازمانی

فلسفه ارزیابی عملكرد

اهمیت و ضرورت ارزیابی عملكرد

عوامل و فاكتورهای عمده ارزیابی عملكرد

انواع ارزیابی عملكرد

اهداف و مقاصد سازمانی ارزیابی عملكرد

كاربردهای ارزیابی عملكرد

فرآیند ارزیابی عملكرد

محاسن و معایب روشهای ارزیابی

عملكرد كاركنان در سازمانهای دولتی

ارتباط بین عملكرد و آموزش

منابع

 

 

 

عملكرد در ساده ترین تعریف ممكن عبارتست از آنچه فرد به عنوان وظیفه در شغل خود انجام می‌دهد(زاهدی و دیگران، 1379، 284) یا اینكه منظور از عملكرد موثر، عملكردی است كه در جهت نیل به اهداف سازمان می باشد(سعادت ،1384،253) بسیاری از افراد تلاش و عملكرد را با هم یكی می دانند در حالی كه منظور از تلاش، انرژی و نیرویی است كه كارمند صرف انجام كار می كند. میزان تلاشی كه از كارمند دیده می شود تابع دو متغیر است: ارزش پاداش برای كارمند و احتمال دریافت پاداش در صورت تلاش. اما عملكرد، نتیجه واقعی و قابل اندازه گیری تلاش است. اگرچه تلاش منجر به عملكرد می گردد، این دو را نمی توان با یكدیگر برابر دانست و میان این دو تفاوت فاحشی وجود دارد.

 

 

 

خصوصیات و توانایی های كارمند و تصوری كه كارمند از نقش خود دارد، نتیجه گیری از تلاش، اولاً به تخصص، مهارت و دانش شغلی كارمند و ثانیاً به برداشت و تصور او از كار بستگی دارد. در یك تعریف نسبتا جامع، عملكرد عبارت است از كارایی و اثربخشی در وظایف محوله و بعضی داده های شخصی نظیر حادثه آفرینی، تاخیر در حضور برسر كار، غیبت و كندی كار. در این تعریف كارآیی به معنای نسبت بازده به دست آمده به منابع به كار رفته است و اثربخشی عبارت است از میزان دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده از سوی دیگر عواملی همانند غیبت، كندی دركار، تاخیر و حادثه آفرینی می توانند معیارهای مناسبی برای سنجش عملكرد باشند (كامكار و دیگران، 1384، 22).