هدف از این تحقیق بررسی تعارض و ریشه های آن با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-5- تعارض

2-5-1- ماهیت تعارض

2-5-2- علل تعارض

2-5-3- ریشه های ارتباطی تعارض

2-5-4- علل ساختاری تعارض

2-5-5- انواع تعارض

2-5-6- دیدگاههای عمده نسبت به تعارض

2-5-7-جنبه های منفی و مثبت تعارض

2-5-8- مدیریت تعارض

2-5-9- فنون رفع تعارض

منابع

 

 

 

سازمان با ماهیتی که دارد، زمینه­ی باروری برای پرورش و رشد تعارض­ها  و عدم توافق­هاست. اما بر خلاف ماهیت، همیشه در ستیز سازمان، مدیران و محققان سازمانی اطلاعات اندکی از مدیریت تعارض و مسائل مبتلا به آن دارند. بویژه این کمی اطلاعات در جامعه مدیریت کشور ما به وضوح مشاهده و مشکلات فراوانی به تبع آن گریبان­گیر مدیران و دست­اندرکاران امور سازمانی می­گردد. مدیران معمولاً نسبت به تعارض نگرش منفی دارند، و از آن هراسان و گریزانند.

 

 

 

 علت این ترس، بی­اطلاعی آنها از ماهیت ویژگی­های تعارض است. تعارض، پدیده­ای است که آثار مثبت و منفی روی عملکرد افراد و سازمانها دارد، استفاده صحیح و مؤثر از تعارض موجب بهبود عملکرد و ارتقاء سطح سلامتی سازمان می­گردد و استفاده غیر صحیح از آن موجب کاهش عملکرد و ایجاد کشمکش و تشنج در سازمان می­شود. بدیهی است استفاده موثر از تعارض مستلزم کسب مهارت در اداره و کنترل آن است که البته امروزه به عنوان یکی از مهمترین مهارتهای مدیریت به شمار می­آید. در این بخش سعی بر آن است که مفهوم تعارض، دیدگاه­های مختلف در مورد تعارض «دیدگاه سنتی، دیدگاه روابط انسانی، دیدگاه تعاملی» انواع تعارض و ریشه­های آن، جنبه­های منفی و مثبت تعارض، مدیریت تعارض و ... تبین می­گردد (اشراقی، 1388).