هدف از این تحقیق بررسی کارآفرینی و انواع آن با فرمت docx در قالب 112 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف كارآفرینی و كارآفرین

تفاوت­های مرتبط با مفاهیم کارآفرین، کارآفرینی، مدیر و سازمان 

فرآیند کارآفرینی

سیر تطور كارآفرینی در جهان

انواع كارآفرینی

عوامل موفقیت

دولت و نقش آن در توسعه کارآفرینی

فرهنگ كار و كارآفرینی

کارآفرینی و سرمایه اجتماعی

کارآفرین سازمانی و سازمان کارآفرین 

مدلهای کارآفرینی

ابعاد توسعه كارآفرینی سازمانی در بخش دولتی

منطق توسعه كارآفرینی سازمانی در بخش دولتی

استقرار كارآفرینی سازمانی در سازمان­ها

موانع و محدودیت­های كارآفرینی­ سازمانی

محیط مناسب برای كارآفرینی سازمانی

کارآفرینی کشاورزی و نقش سازمان در ارتقای آن

 

 

 

 

واژه كارآفرینی از كلمه فرانسوی Entreprendre به معنای «متعهد شدن» نشأت گرفته است. بنا­به تعریف فرهنگ وبستر، كارآفرین كسی است كه متعهد می­شود خطرهای یك فعالیت اقتصادی را سازماندهی و تقبل نماید. در اوائل قرن شانزدهم میلادی كسانی را كه در امر هدایت مأموریت­های نظامی بودند، كارآفرین می­خواندند. از آن به بعد درباره­ی  دیگر انواع خطرپذیری­ها نیز همین واژه مورد استفاده قرار می­گرفت.

 

 

 

 از حدود سال 1700 میلادی به بعد، فرانسویان درباره پیمان كاران دولت كه دست­اندركار ساخت جاده، پل، بندر و دیگر تأسیسات بودند، به دفعات لفظ كارآفرین را به كار برده­اند (احمد پور، 1379). در تاریخ توسعه اقتصادی، اقتصاددانان كلاسیك هم‌چون آدام اسمیت و دیوید ریكاردو ، نقش مهمی برای كارآفرین در توسعه اقتصادی قائل نبودند. به نظر آنان عوامل تولید عبارت­اند از: سرمایه، ماشین­آلات و نیروی كار كه به­طور خودكار توسعه اقتصادی را باعث می­شوند.

 

 

 

 ریچارد كانتیلون در حدود سال1730 میلادی برای اولین بار سه عامل، مالكان زمین، عوامل اقتصادی دستمزد­بگیر و آن­دسته از عوامل اقتصادی كه با قبول خطر و ریسك در بازار بورس فعالیت می­كنند را به عنوان  عوامل اقتصادی عنوان نمود. ژان باتیست سه اولین كسی بود كه بر نقش حیاتی كارآفرینان در بسیج منابع اقتصادی براساس اصول بهره­وری تأكید كرد (احمد پور و مقیمی، 1386).