هدف از این تحقیق بررسی فرسودگی شغلی و عوامل آن با فرمت docx در قالب 12 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی

مراحل و سیر فرسودگی

آغاز نشانه های مزمن فرسودگی

عوامل مؤثر در فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی

شیوه های مقابله با فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی

 

 

 

فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی یک سندرم روانی متشکل از تحلیل عاطفی (احساس تخلیه‌ی قوای روانی)، مسخ فرسودگی شغلی و عوامل آن (واکنش منفی و عاری از احساس و توأم با بی‌اعتنایی مفرط نسبت به گیرندگان خدمات) و کاهش احساس موفّقیّت فردی است که به ایجاد تصوّر منفی از خود، نگرش منفی نسبت به فرسودگی شغلی و عوامل آن و احساس عدم ارتباط با مراجعین می‌انجامد و به شدّت روابط فردی، فرسودگی شغلی و عوامل آنی و سازمانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد(صابری و همکاران،1387 :96).

 

 

 

فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی عبارت است از : حالتی از خستگی جسمی ، هیجانی و ذهنی كه به دلیل فشار مداوم و مكرر ناشی از برخورد فشرده و دراز مدت با عوامل انسانی یا فیزیكی بوجود می آید . نشانه ها و علائم فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی ، معمولاً به صورت احساس درماندگی ، نا امیدی ، سرخوردگی ، و پیدا كردن دیدگاه منفی نسبت به خود و دیگران بروز داده می شوند . افراد ممكن است تصور كنند كه بیش از حد كار می كنند وقادر به كنترل آن نیستند(صابری و همکاران،1387 :96).

 

 

 

فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی بر اثر استرس شدید ، مداوم و كنترل نشده و زمانی كه تقاضای محیط كار بیش از توانایی های شخصی برای سازگاری یا موفقیت باشد بوجود می آید . هر گاه با استرس مقابلة مؤثر نشود ، فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی بوجود می آید . بروز فرسودگی فرسودگی شغلی و عوامل آنی ناگهانی نیست ، بلكه فرآِیند پیش رونده دارد و رشد آن مرحله ای است(صابری و همکاران،1387 :97).