خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری جریان نقدی و فعالیت های عملیاتی با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

در صورت حساب جریان نقدی معمولاً وجوه نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی نشان دهنده توانایی شرکت برای تولید جریان های نقدی است. کمیل و همکاران بر این باورند که وجوه نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی نه تنها باید در دارایی های ثابت جدید سرمایه گذاری گردند، به طوری که شرکت بتواند فعالیت های عملیاتی جاری خود را حفظ کند، بلکه بخشی از این سرمایه ها باید در میان سهامداران به عنوان سود سهام یا بازخرید سهام به منظور جلب رضایت آنان توزیع گردد. بنابراین، وجوه نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی به تنهایی نمی تواند به عنوان قابلیت واحد کسب و کار در ایجاد جریان های نقدی در نظر گرفته شود (مارتین و پتی، 2000). 

 

 


       از این رو به منظور سنجش توانایی یک واحد کسب و کار، محاسبه و ارزیابی جریان های نقدی آزاد در کنار وجوه نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی ضروری است. از سوی دیگر، ارزش هر شرکت تا حد زیادی به توانایی آن شرکت در تولید وجوه نقدی آزاد و روش استفاده از آنها بستگی دارد. این معیار مهم با توجه به برنامه های کاربردی متعددی که به سرمایه گذاری مجدد، افزایش سود سهام و بازخرید سهام و بازپرداخت بدهی در سررسید اشاره دارد برای سرمایه گذاران و طلبکاران از آنجایی که این سرمایه ها برای صندوق های پوششی، توزیع سود سهام و بازپرداخت بدهی در سررسید در نظر گرفته می شوند بسیار قابل توجه و بی اندازه مهم هستند. به همین دلیل، افزایش وجوه نقدی آزاد می تواند بر تمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری و اعتمادسازی در طلبکاران برای اعتبارگذاری موثر باشد (رضایی وصفری، 2013). 

 

 

 

فهرست مطالب

جریان های نقدی

2-1-17جریان های نقدی حاصل از فعالیت های عملیاتی

2-1-18 محتوای اطلاعات وجوه نقدی عملیاتی و ارزش بازار شرکت

2-1-19 محتوای اطلاعات وجوه نقدی آزاد و ارزش بازار شرکت

2-1-20 ارتباط بین سوددهی و اجزای آن و ارزش بازار شرکت ها

2-1-21- ارزش اطلاعاتی جریانات نقدی

2-1-22- ارزش اطلاعاتی اقلام تعهدی

2-1-23- ارزش بازار سهام عادی

2-2 مروری بر پیشینه تحقیق

منابع